Home » Udhëtimi i çuditshëm i zotit Daldri by Marc Levy
Udhëtimi i çuditshëm i zotit Daldri Marc Levy

Udhëtimi i çuditshëm i zotit Daldri

Marc Levy

Published
ISBN :
328 pages
Enter the sum

 About the Book 

Njeriu që do të ketë më shumë rëndësi në jetën tënde, sapo të kaloi pas shpinës. Për ta gjetur duhet të ndërmarrësh një udhëtim të gjatë dhe të takosh gjashtë persona që do të të çojnë tek ai. Eliza, brenda teje janë dy jetë. Ajo që ti njeh dhe njëMoreNjeriu që do të ketë më shumë rëndësi në jetën tënde, sapo të kaloi pas shpinës. Për ta gjetur duhet të ndërmarrësh një udhëtim të gjatë dhe të takosh gjashtë persona që do të të çojnë tek ai. Eliza, brenda teje janë dy jetë. Ajo që ti njeh dhe një tjetër që ka shumë kohë që të pret. Eliza bën një jetë të qetë midis punës së saj, që e përpin dhe luftës së miqve, të gjithë artistë në kohën e lirë. Megjithatë, në prag të Krishtlindjeve, jeta e saj do të tronditet. Gjatë një shëtitjeje të shkurtër në festën e panairit të Brajtonit, një fallxheshë do të t’i parathotë të ardhmen e saj misterioze. Eliza nuk u ka besuar fatthënave, por nuk arrin të dëbojë ato fjalë nga mendja dhe netët e saj gëlojnë nga makthet që ngjajnë sa reale aq edhe të pakuptueshme. Fqinji i saj i shkallës, zoti Daldri, beqar i regjur, fisnik i çuditshëm, me motivime të paqarta, e bind të marrë seriozisht profecinë e fallxheshës dhe të gjejë gjashtë personat që do t’i çojnë drejt fatit të saj.